Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bijuuk és jinchuurikik

Bijuu: 1 farkú / Ichibi

Neve: Shukaku

Jinchuuriki: Gaara no Sabaku

Megjegyzés:

Shukaku egy mosómedve, kutyaszerű bijuu. Az egyfarkúnak Gaara előtt még volt két gazdateste, de nem tudni meg, hogy kik. Gaaraba kiskorában zárták bele ezt a szörnyeteget, mely a végletekig megnehezítette életét. Az apjára, aki kazekage és a testvéreire sem támaszkodhatott. Rémes személyiség alakult ki benne, és rengetegszer használta gyilkolásra adottságát, melyet az egyfarkú által tudott használni: irányítani tudta a homokot.

Később az akatsuki kiszívta Gaaraból a bijuut, így ő meghalt. De egy idős asszony, aki segédkezett annakidején a Shukaku Gaaraba helyezésében, egy titkos jutsuval átadta neki az életét, így Gaara életben maradt.

Bijuu: 2 farkú / Nibi

Neve: Nekomata

Jinchuuriki: Nii Yugito

 

Megjegyzés:

Nekomata egy macskadémon, a szájából tüzet tud lövellni. Yugito, a jinchuurikije a rejtett köd falujából származik. Sajár akaratából tud átváltozni a nibivé.

Őt nem közösítik ki, sőt hősként tisztelik. Később Hidan és Kakuzu, az akatsuki tagjai fogják el, és belőle is kiszívják a bijuu-t. De őt már nem éleszti újra senki...

 

 

Bijuu: 3 farkú / Sanbi

 

 

Neve: Genbu

 

 

Jinchuuriki: nincsen, szabadon él

 

Régebben volt egy jinchuurikije:

Three-tailsandjinchuriki.JPG

 

Megjegyzés:

 

 

A 3 farkú egy tóban él szabadon, a mangában nem tudni róla meg sokat, viszont az animében jobban kitérnek rá. Víz elemű teknikákat használt, emellett elég gyors és rettentően erős is volt.

 

De mivel nem volt jinchuurikije, az akatsuki tagjai, Deidara és Tobi percek alatt elfogták. Ezt a bijuut is elzárták, mint a többit, csak ezt nem kellett kiszívni senkiből.

 

 

Szerint Tobi, a négy-Tails először jött létre az a fogyó nap a Sage a hat Paths "élet, hogy megakadályozza a Ten-Tails" újjáéledése, a Sage szét a csakra, és használta a teremtés minden dolgok (万物 创造, Banbutsu Sōzō) képes létrehozni kilenc különálló, hatalmas szerkezetek az élő csakra, amely néven vált ismertté farkú állatok. [1] [2] a négy-Tails végül beleesett a birtokába Iwagakure és megpecsételődött a roshi egy fiatal korban.

Szerint Tobi, az Öt-Tails először jött létre az a fogyó nap a Sage a hat Paths "élet, hogy megakadályozza a Ten-Tails" újjáéledése, a Sage szét a csakra, és használta a teremtés minden dolgok (万物 创造, Banbutsu Sōzō) képes létrehozni kilenc különálló, hatalmas szerkezetek az élő csakra, amely néven vált ismertté farkú állatok. [1] [2] A Five-Tails végül beleesett a birtokába Iwagakure és megpecsételődött a Han.

Szerint Tobi, a hat Tails először jött létre az a fogyó nap a Sage a hat Paths "élet, hogy megakadályozza a Ten-Tails" újjáéledése, a Sage szét a csakra, és használta a teremtés minden dolgok (万物 创造, Banbutsu Sōzō) képes létrehozni kilenc különálló, hatalmas szerkezetek az élő csakra, amely néven vált ismertté farkú állatok. [1] [2] A hat-Tails végül beleesett a birtokába Kirigakure és megpecsételődött a Utakata.

Szerint az anime, egy bizonyos ponton, mielőtt a megjelenése, Utakata ura, Harusame, kipróbált és nem vonta vissza a hat-Tails belül Utakata hogy megmentse tanítványát attól, hogy élő fegyverré falujába. Utakata azonban, miután nem hallottam, amit a gazdája mondott neki, majd jött feltételezve, az eset után, hogy gazdája megpróbálta megölni őt. Ez nem eltávolítása következtében Utakata át a hat-Tails és megölése Harusame.

 

Mese a Legend of the farkú Beasts: Kaku egy Bijuu formájában borz. A Kanji is érteni Mujina, amely a nevét a japán alfaja borz (Meles Meles Anaguma) kap egyes részein Japánban. A hét farok, és a legkisebb Bijuu kilenc, bár a legtöbb ravasz és óvatos. Kaku vadászik a ragadozó föld a legtöbb időt. Ez megöli az omladozó / tönkreteszi a földterület, amely alatt a cél, így esik jobbra a nyitott szájjal. Fent földet, valahányszor mintegy tud átalakulni bármilyen lény, de nem tudja megtenni, ha nem is agyag.

Szerint Tobi, a nyolc-Tails jött létre a fogyó nap a Sage a hat Paths "élet, hogy megakadályozza a Ten-Tails" újjáéledése, a Sage szét a csakra, és használta a teremtés minden dolgok (万物 创造 , Banbutsu Sōzō) képes létrehozni kilenc különálló, hatalmas szerkezetek az élő csakra, amely néven vált ismertté farkú állatok. [2] [3] A nyolc-Tails végül beleesett a birtokába Kumogakure.

 

 

Hashirama vs Madara.png

 

Szerint Tobi, a Kilenc-farok először jött létre az a fogyó nap a Sage a hat Paths "élet, hogy megakadályozza a Ten-Tails" újjáéledése, a Sage szét a csakra, és használta a teremtés minden dolgok (万物 创造, Banbutsu Sōzō) képes létrehozni kilenc különálló, hatalmas szerkezetek az élő csakra, amely néven vált ismertté farkú állatok. [4] [5] az évszázadok során, a Nine-Tails is hírnevet szerzett magának, mint egy ősi természetes katasztrófa, hirtelen megjelenő semmiből támadni területeken, ahol az emberi rosszindulat gyűjtött és festered.

Egy ponton idején az alapítvány a shinobi falvak, az Arany és Ezüst testvérek Kumogakure osztottak elfog a Nine-Tails, de az állat lenyelte őket az egész. Azonban a két testvér sikerült túlélni, és átveheti néhány csakra és a hatalom által eszik a húsából, hogy gyomor-két hétig, ami miatt a Nine-Tails, hogy kérődzik őket. [6]
A csata között Madara és Hashirama, a Nine-Tails alatt Madara ellenőrzése.

Ezután az esetben, ha Madara Uchiha disszidált a Konoha, ő használta örök Mangekyō Sharingan ellenőrzésére, és a Nine-Tails, hogy segítsen neki elleni küzdelem Hashirama Senju, az Első Hokage, hogy pontosan bosszút. A csata oly nagy volt, hogy kitépte a Föld felszínén egymástól, és létrehozta a Valley of the End. Annak ellenére, hogy az irányítást a Nine-Tails, Madara vereséget szenvedett, és hitték, hogy meghalt. [7] A csata után, Hashirama felesége, Mito az Uzumaki klán zárt a Nine-Tails belül magát annak érdekében, hogy ne a fenyegetés, hogy azt jelentette tartalmazott, egyre első jinchūriki. Vége felé az életét, Mito hárítják ezt az állapotot, és felelőssége, hogy egy másik tagja saját klánt, Kushina Uzumaki, aki később a felesége Minato Namikaze, a negyedik Hokage.

 

 

 

 

 
 

 

Profilkép


óra
Archívum

Naptár
<< Augusztus >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Statisztika

Online: 1
Összes: 38890
Hónap: 257
Nap: 19